Top 3 Meubels Met Wilde Esthetiek

Top 3 Meubels Met Wilde Esthetiek

Vandaag beveel ik je de top 3 meubels met een wilde schoonheid aan. Wanneer ‘exquise schoonheid’ onbewust de reguliere meubelmarkt heeft gedomineerd, valt de plotselinge ‘wilde schoonheid’ nog meer op.

01 LAYOUT Modulaire bank

Het snelgroeiende merk PROSTORIA uit Kroatië, voorheen bekend als Kvadra, is een bedrijf dat een lange weg heeft afgelegd. LAYOUT modulaire bank, is zijn nieuwe werk.

01 LAYOUT Modulaire bank

De lay-out is ontworpen als een modulaire kruising tussen architectuur en design. Het belichaamt de configuratie van een ruimtealgoritme dat een zacht binnenlandschap creëert dat geschikt is voor grotere ruimtes

01 LAYOUT Modulaire bank

02 Afwezige bank meubels

Begin bij de natuur en keer terug naar de natuur. De vrije en wilde vorm, vrij en stralend, als een elf, veroverde je hart onbewust.

De naad heeft een uniforme lijn die over de hele bank loopt en de vorm van de bank tekent. Zichtbare naden die lijken op bladnerven bepalen de organische structuur.

02 Afwezige bank meubels

Het rechte buitenprofiel is in tegenspraak met de zachtheid van de gestoffeerde zitting, armleuningen en rugleuning. Dunne voeten gemaakt van gebogen staven met vierkante doorsnede strekken zich uit van de naden voor een gevoel van lichtheid.

1homedesign heeft veel woondecoraties in een vergelijkbare stijl als deze bank. Ik geloof dat je op deze website een goede winkelervaring kunt krijgen.

02 Afwezige bank meubels

03 Osmo fauteuil buiten

De harmonieuze vorm bestaat uit twee afzonderlijke volumes die excentriek om elkaar heen draaien. De armleuning is gebogen omdat deze ook als een wiel fungeert, terwijl de rugleuning hoekig en afgerond is om het volume tot een minimum te beperken.

Deze krommingen zijn kenmerkend voor lift. Afgezien van de specifieke manier van draaien, gecoördineerde ergonomie en vorm, is elk detail van de Up-lift zorgvuldig ontworpen en ontwikkeld. Speciale aandacht werd besteed aan de lagere constructies.

03 Osmo fauteuil buiten

Elastische banden en hoogwaardig schuim zijn strategisch geplaatst voor maximaal comfort en minimale massa. Naast de dubbele zitting omvat de Up-lift-familie ook een fauteuil die kan worden opgevouwen tot een eenpersoonsbed. Samen of afzonderlijk kunnen ze gratis worden geconfigureerd met meubels.

Het delen van vandaag is hier! Bedankt voor het kijken!

03 Osmo fauteuil buiten

Leave a Reply

Your email address will not be published.